Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Appendages Antwerpen

Voor de juiste appendages in de omgeving van Antwerpen gaat u naar Verligro. Wij zijn er als detailhandel voor de doe-het-zelver, maar ook als groothandel voor de professionele installateur. Daarnaast schakelt u ons ook in voor onze snelle installatie- en onderhoudsservice. Wij maken namelijk volledige installaties voor renovatie- en nieuwbouwprojecten en verzorgen daarnaast ook de verplichte onderhoudsbeurt. We staan voor u klaar in het geval van storingen en problemen.

Appendages kopen bij Verligro in Antwerpen

Voor de beste appendages gaat u naar Verligro in Antwerpen. Dit zijn verschillende kleine onderdelen, die aangesloten worden op andere installaties of machines. Zo kunt u bij ons terecht voor appendages, die als distributie van water en gas gebruikt worden in leidingnetten van bijvoorbeeld verwarmingsinstallaties. Wij verkopen alle installatiematerialen, CV ketels, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen.

Vraag naar uw appendage voor uw woning

Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in de installatie van centrale verwarming en sanitaire installaties. Wij zijn dé specialist op het gebied van stookolie en aardgas, wat de meest gebruikte brandstoffen zijn voor centrale verwarming. We gaan altijd mee met onze tijd en hebben daardoor ook steeds meer kennis en ervaring op het gebied van warmtepompen en zonneboilers. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie en daarom werken wij met de topmerken. Kom voor meer informatie over bijvoorbeeld appendages naar onze vestiging in Aartselaar, nabij Antwerpen. Wij staan hier van maandag tot en met vrijdag voor u klaar! U neemt contact met ons op door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari