Ventilatie laten installeren in Lier

Groot- en detailhandel

Gecertificeerd installatiebedrijf

Installatie en onderhoud service

Home » Ventilatie

Bij Verligro kan u kwaliteitsvolle ventilatiesystemen met of zonder warmterecuperatie bestellen, laten leveren en laten plaatsen in uw woning in Lier en omstreken door ons professioneel team. Wilt u uw ventilatie liever zelf installeren? Dat kan ook! Wij staan voor u klaar met technische ondersteuning waar nodig.

Energiezuinige ventilatie installeren in de omgeving van Lier

Een Verligro-ventilatiesysteem wordt aangesloten op luchtverdeelkasten met geïsoleerde leidingen en geluiddempende slangen. De flexibele leiding wordt naar de verschillende verblijfruimten gebracht om frisse lucht toe te voeren of vervuilde of vochtige lucht af te zuigen. Dit is bijvoorbeeld onmisbaar in een sanitaire ruimte. Een breed assortiment van accessoires maakt het mogelijk om luchtdichte verbindingen te maken zonder gebruik van tape. De capaciteit in elk kanaal wordt geregeld met behulp van een restrictiering aan de luchtverdeelkast. We plaatsen de ventilatie voor u in de regio van Lier of u kan hier ook zelf een handje in toesteken, aan u de keuze. U kan steeds rekenen op onze jarenlange ervaring als installatiebedrijf en vertrouwen op onze technische ondersteuning bij problemen.

Maak een afspraak en koel snel af

Als u nog niet zeker bent welk soort ventilatie het best past bij uw noden, dan kan u steeds een afspraak maken met onze specialisten. Zij zullen u helpen met de keuze en alle details uitleggen. U kan een afspraak maken via ons contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@verligro.be of te bellen naar 03 870 61 90. Ook voor nieuwe verwarmingssystemen kan u bij ons terecht.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jaarlijks vakantie bouwverlof van 7/7 tot 31/7
Verligro