Zonneboilers laten plaatsen in de regio rond Lier

Groot- en detailhandel

Gecertificeerd installatiebedrijf

Installatie en onderhoud service

Home » Zonneboilers Lier

Bent u geïnteresseerd om zonneboilers te laten plaatsen in uw nieuwbouw- of renovatieproject in de regio rond Lier? Dan kan u bij Verligro terecht voor alle informatie over en de aankoop en installatie van uw zonneboiler. De installateurs van ons bedrijf hebben een RESCert-certificaat waardoor u recht hebt op premies indien u de zonneboilers bij ons aankoopt én door ons laat installeren.

Ontdek de beste optie voor uw woning

Waarom zonneboilers geschikt zijn voor uw woning in de omgeving van Lier

Een zonneboiler is een vorm van groene energie die warmte opwekt uit daglicht. De zon hoeft dus niet per se te schijnen om warmte op te wekken via zonneboilers, ideaal in België. Doorgaans worden zonneboilers geïnstalleerd om water voor uw sanitair en keuken op te warmen, maar het kan ook gecombineerd worden met vloerverwarming. Verligro bespreekt samen met u alle opties voor uw zonneboilers in uw nieuwbouw- of renovatieproject in de regio rond Lier. Ons gevestigd installatiebedrijf is al jaren bezig met het installeren van verschillende sanitaire en verwarmingssystemen en blijft zich bijscholen over nieuwe evoluties in de sector. Zo kan u bij ons ook terecht voor een warmtepomp, een duurzaam verwarmingssysteem voor uw woning. Bij Verligro is kwaliteit één van de belangrijkste elementen en daarom werken wij ook enkel met topmerken, zoals Ariston.

Ontdek alle voordelen van de zon

Als u een kijkje neemt op de zonnekaart, kan u zien dat de meeste daken in Lier en omstreken uitermate geschikt zijn voor zonneboilers en andere zonne-energie. Wij helpen u graag met de keuze voor de ideale zonneboiler voor uw woning. Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek waarin we alles uitleggen en uw voordeel berekenen!

Kantoor warmtepomp of condensatieketel installeren
Sanitair verwarming installeren

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jaarlijks vakantie bouwverlof van 7/7 tot 31/7
Verligro