Heeft u interesse in onze diensten?

Groot- en detailhandel

Gecertificeerd installatiebedrijf

Installatie en onderhoud service

Home » Boiler Ariston

Boilers van Ariston kopen in Lier

Bent u op zoek naar milieuvriendelijke boilers in de regio Lier voor uw nieuwbouw of renovatieproject? Laat dan een boiler van Ariston plaatsen door de professionele installateurs van Verligro! Wij fungeren zowel als detailhandel voor de doe-het-zelver als groothandel voor de professionele installateur. Daarnaast hebben we een eigen installatie- en onderhoudsservice, waardoor we u van begin tot eind kunnen helpen met uw boiler.

Boilers van Ariston in verschillende maten laten installeren rond Lier

Verligro is niet alleen leverancier van centrale verwarming, we zijn er ook voor de plaatsing van sanitaire installaties. U kan in onze vestiging in Lier boilers kiezen in verschillende maten. De boilers van Ariston zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten: 10, 15, 50, 80, 100 en 120 liter. Een boiler van Ariston kan dus perfect gebruikt worden als keukenboiler, badkamerboiler of campingboiler. Wij adviseren u graag over de juiste keuze. Wij maken volledige installaties voor de boilers voor uw renovatie- of nieuwbouwproject in de regio rond Lier. Daarnaast zorgt onze professionele onderhoudsdienst ook voor de verplichte onderhoudsbeurt en staan wij voor u klaar als zich problemen of storingen voordoen.

Ontdek onze excellente service

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij in onze werkzone rondom Lier alleen met topmerken en leveren we installaties van de beste kwaliteit, zoals het geval is met boilers van Ariston. Ook milieuvriendelijkheid vinden we erg belangrijk; wij zorgen altijd voor installaties met een hoog rendement en lage energiekosten. Neem contact met ons op via ons contactformulier voor meer informatie of bel naar 03 870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jaarlijks vakantie bouwverlof van 7/7 tot 31/7
Verligro