Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Boiler Ariston

Laat een boiler van Ariston plaatsen door de professionele installateurs van Verligro. Wij zijn namelijk niet alleen leverancier van centrale verwarming en sanitaire installaties, we zijn er ook voor de uw installatie. Wij fungeren namelijk zowel als detailhandel voor de doe-het-zelver als groothandel voor de professionele installateur. Daarnaast hebben we een eigen installatie- en onderhoudsservice, waarbij we u van begin tot eind kunnen helpen met een boiler van Ariston.

Boiler van Ariston in verschillende maten

U kiest bij ons een boiler van Ariston in verschillende maten. Deze boilers zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten: 10, 15, 50, 80, 100 en 120 liter. Een boiler van Ariston is perfect te gebruiken als keukenboiler, badkamerboiler of campingboiler. Wij adviseren u graag over uw juiste keuze. Wij maken volledige installaties voor uw renovatie- of nieuwbouwproject. Daarnaast zorgt onze professionele onderhoudsdienst ook voor de verplichte onderhoudsbeurt en staan wij voor u klaar als zich problemen of storingen voordoen.

Ontdek onze excellente service

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij alleen met topmerken en leveren we installaties van de beste kwaliteit, zoals een boiler van Ariston. We zorgen altijd voor installaties met een hoog rendement en lage energiekosten; ook milieuvriendelijkheid vinden we erg belangrijk. Kom het ontdekken in onze vestiging in Aartselaar, of neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari