Bent u op zoek naar energiezuinige verwarming in de regio Lier?

Groot- en detailhandel

Gecertificeerd installatiebedrijf

Installatie en onderhoud service

Home » Verwarming

Voor een nieuwe, energiezuinige centrale verwarming bent u bij ons in Lier op de juiste plek. Wij hebben de ruimste keuze in condensatieketels, radiatoren, warmtepompen en vloerverwarming in de wijde omgeving van Lier. We installeren enkel de beste materialen en onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Als u uw toestellen liever zelf wil installeren, dan staan wij klaar met technische ondersteuning.

Centrale verwarming kiezen met advies van installatiebedrijf in Lier

Het kiezen van een nieuwe verwarmingsinstallatie is een klus die vaak enig reken- en denkwerk vergt. Er zijn heel wat systemen beschikbaar met elk hun specifieke eigenschappen. Bij ons installatiebedrijf vindt u een handig overzicht van alle soorten verwarmingsinstallaties met informatie over de prijs, benodigdheden, verbruik en andere belangrijke weetjes. Tijdens een afspraak in ons kantoor in Lier kan u samen met ons bepalen welk type centrale verwarming het meest voldoet aan uw eisen. Of u nu kiest voor vloerverwarming met aanvullende sierradiatoren, een warmtepomp of een klassiek systeem voor uw centrale verwarming, bij Verligro in Lier werken we enkel met de beste kwaliteit.

Contacteer ons voor meer informatie

Bij Verligro in Lier gaan we samen met u op zoek naar uw ideale oplossing voor uw centrale verwarming. U kan ons contactformulier invullen om uw vraag te stellen of een afspraak te maken. Wij bieden ook verschillende oplossingen voor ventilatie aan. Voor dringende depannages van uw centrale verwarming in de omgeving van Lier kan u ook steeds bellen naar 03 870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jaarlijks vakantie bouwverlof van 7/7 tot 31/7
Verligro