Condensatieketel laten installeren in Lier

Groot- en detailhandel

Gecertificeerd installatiebedrijf

Installatie en onderhoud service

Home » Condensatieketel Lier

Voor een energiezuinige en duurzame verwarmingsoplossing kan u bij Verligro in Lier kiezen voor een condensatieketel Wij helpen u graag met de keuze voor de ideale verwarmingsoptie voor uw woning! Dankzij ons statuut als erkend aannemer, ons Cerga-label en RESCert-certificaat zijn wij de ideale installateur voor uw condensatieketel.

Ontdek de beste optie voor uw woning

Een condensatieketel voor uw nieuwbouw- of renovatieproject in de regio rond Lier

Een condensatieketel is een goede keuze als uw huidige centrale verwarmingsketel aan vervanging toe is omdat er geen aanpassingen nodig zijn aan uw centrale verwarmingsinstallatie. Daardoor blijven de kosten beperkt. Als gevestigd installatiebedrijf kan u vertrouwen op de ervaring en kennis van ons Verligro-team bij het installeren en onderhouden van uw condensatieketel in Lier en omstreken. Een condensatieketel werkt zo dat hij uw verwarming voorziet en tegelijkertijd water voorverwarmt voor uw sanitaire ruimte of keuken. Hij hergebruikt meer dan een oude verwarmingsketel en heeft dus een hoger rendement.

Contacteer ons voor meer informatie

Verligro adviseert u zodat u de juiste oplossing kiest voor de verwarming van uw woning. Bent u op zoek naar een nog groenere optie dan de condensatieketel voor uw nieuwbouw- of renovatieproject in de regio rond Lier? Dan kan u bij Verligro ook terecht voor een warmtepomp. Ons bedrijf zet steeds in op milieuvriendelijkheid en kwaliteit. Contacteer ons gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Kantoor warmtepomp of condensatieketel installeren
Sanitair verwarming installeren

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jaarlijks vakantie bouwverlof van 7/7 tot 31/7
Verligro