Warmtepomp in Lier en omgeving

Groot- en detailhandel

Gecertificeerd installatiebedrijf

Installatie en onderhoud service

Home » Warmtepomp Lier

Laat uw warmtepomp installeren door Verligro uit Lier. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in het installeren van verwarmingssystemen en blijven ons steeds bijscholen. Hierdoor kennen wij zowel de werking van oude verwarmingssystemen als van nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Ontdek de beste optie voor uw woning

Warmtepomp laten installeren in de regio rond Lier

Verligro in Lier is erkend aannemer en in het bezit van het RESCert-certificaat, een certificaat van bekwaamheid voor installateurs van hernieuwbare energiesystemen zoals de warmtepomp en zonneboilers. U kan er ook voor kiezen uw warmtepomp zelf te installeren. Wij adviseren u graag over de juiste soort waterpomp voor uw woning in en rond Lier. De capaciteit en werking van een waterpomp wordt namelijk berekend naargelang uw specifieke warmtevraag en de aanwezigheid van isolatie en andere verwarmingssystemen. U kan kiezen voor een water-water-, lucht-water- of hybride warmtepomp. Zoals steeds vindt u bij ons enkel merken van topkwaliteit.

Ontdek de beste optie voor uw woning

Als gevestigd installatiebedrijf kan u rekenen op onze ervaring en kennis bij het kiezen en installeren van uw warmtepomp in uw woning in Lier. Wist u bijvoorbeeld dat uw warmtepomp ook kan dienen als verkoelende airconditioning bij te warme binnentemperaturen? Bij vragen kan u ons steeds contacteren om een afspraak te maken. Voor meer informatie kan u ook steeds bellen op 03/870 61 90 of een e-mail sturen naar info@verligro.be.

Kantoor warmtepomp of condensatieketel installeren
Sanitair verwarming installeren

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jaarlijks vakantie bouwverlof van 7/7 tot 31/7
Verligro