Prachtig sanitair voor uw nieuwbouw rondom Lier

Groot- en detailhandel

Gecertificeerd installatiebedrijf

Installatie en onderhoud service

Home » Sanitair

Voor een renovatie van uw sanitair of nieuwe badkamer in een nieuwbouw in de regio Lier bent u bij ons op het juiste adres. Onze ervaren monteurs leveren en plaatsen de sanitaire toe- en afvoerleidingen volgens de regels van de kunst. Installeert u liever zelf de waterleiding met onze technische ondersteuning? Dan kan dat zeker ook!

Kwalitatief sanitair voor uw nieuwbouw in Lier en omstreken

De badkamer: wat vroeger werd bekeken als een louter utilitair vertrek is nu een plaats waar u heerlijk kan relaxen. Aangezien u dagelijks tijd doorbrengt in uw sanitair, is het belangrijk dat u zich er goed in voelt. Moest dit nog niet het geval zijn, staan wij klaar om u te helpen uw droombadkamer te realiseren. Als installatiebedrijf kan Verligro zorgen voor de complete inrichting van uw sanitair in de wijde omgeving van Lier of fungeren als uw ervaren partner wanneer u het zelf wil installeren. Bij de aankoop van het sanitair voor uw nieuwbouw in de streek van Lier kan u ons ook inschakelen om een oplossing te vinden voor de ventilatie van uw nieuwe badkamer. Naast ventilatie hebt u natuurlijk ook warm water nodig in uw badkamer. Voor een energiezuinigere optie kan u altijd meer informatie vragen over ons aanbod zonneboilers.

Maak snel een afspraak

Dankzij onze samenwerking met topmerken die inzetten op milieubewustheid en innovatie, geniet u energiebewust van uw nieuwe badkamer. Samen bespreken we alle opties en komen we tot de beste optie voor uw noden. Contacteer ons door te bellen naar 03 870 61 90 of stuur een e-mail naar info@verligro.be.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jaarlijks vakantie bouwverlof van 7/7 tot 31/7
Verligro