Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Radiator Vasco

Schaf een radiator van Vasco aan bij Verligro. Wij zijn gevestigd in Aartselaar, nabij Antwerpen. Wij verwelkomen u graag in onze vestiging om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Wij adviseren u graag over de juiste radiator voor uw situatie. Wij staan elke werkdag voor u klaar van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Een radiator van Vasco aanschaffen bij Verligro

Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Wij leveren namelijk alleen systemen van topmerken, die dezelfde waarden hoog in het vaandel dragen. Wij letten op betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie. U bent beter af met een degelijk verwarmingssysteem van goede kwaliteit, dan met een systeem dat het goedkoopste op de markt is. Met een radiator van Vasco haalt u niet alleen een energiezuinige radiator van hoogwaardige kwaliteit in huis, deze zijn ook nog eens van esthetische waarde. De radiators van Vasco zijn design radiatoren en echte blikvangers in uw interieur. Ze passen overal in uw huis, van de slaapkamer en woonkamer tot aan de badkamer.

Vraag naar uw advies en installatie

Wij adviseren u graag over de juiste radiator van Vasco voor uw huis. Kom hiervoor naar onze vestiging in Aartselaar, of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 03/870 61 90. U schakelt ons ook in voor de installatie van uw radiatoren. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari