Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Radiator Stelrad

Voor het aanschaffen van een radiator van Stelrad, moet u bij Verligro zijn. Wij zijn gevestigd in Aartselaar, nabij Antwerpen. Wij zijn er namelijk als specialist, handelaar en installateur van diverse CV ketels, vloerverwarming, radiatoren, warmtepompen en installatiematerialen. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van centrale verwarmingssystemen en sanitaire installaties en adviseren u graag over de juiste radiator voor uw situatie.

Een radiator van Stelrad aanschaffen

U kunt bij Verligro terecht voor het aanschaffen van een radiator van Stelrad. Wij leveren namelijk alleen systemen van topmerken die, net als wij, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen. Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van de installatie van deze systemen en dit wijst uit dat u beter af bent met een radiator van degelijke kwaliteit, dan met de goedkoopste radiator op de markt. U verdient de eventuele meerwaarde van een Stelrad radiator namelijk snel terug met dank aan de lange levensduur en de lagere energiekosten. U bent dus ook nog eens milieuvriendelijk bezig en u bespaart op uw maandelijkse energiekosten!

Installeer een radiator van Stelrad bij u thuis

Bent u een professionele, zelfstandige installateur, dan schaft u bij ons de Stelrad radiator aan en installeert u die zelf bij één van uw klanten. Dit geldt ook als u een handige doe-het-zelver bent. Laat u de radiator toch liever installeren door een specialist? Dan hebben wij een eigen installatie- en onderhoudsservice. Wij installeren al jaren centrale verwarmingssystemen, sanitaire installaties en airconditioningsystemen. Wij verwelkomen u graag in onze vestiging in Aartselaar, of vertellen u telefonisch meer. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari