Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Nest thermostaat installeren

Laat een Nest thermostaat installeren door de professionele installateurs van Verligro. Als u verzekerd wilt zijn van een uitstekende service en een kwalitatief hoogwaardige installatie, dan schakelt u ons in. Wij hebben namelijk al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van het installeren van centrale verwarmingen en sanitaire installaties. Naast dat we kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen, zijn we ook erg innovatief. We hebben inmiddels ook een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van slimme thermostaten, warmtepompen en zonneboilers.

Een Nest thermostaat zelf installeren

Wij hebben een eigen installatie- en onderhoudsservice. Als u dus door een professional een Nest thermostaat laat installeren, dan schakelt u Verligro in. Bent u zelf een professionele installateur? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij fungeren ook als groothandel voor professionele installateurs. Daarnaast kan de handige doe-het-zelf particulier ook bij ons terecht voor het aanschaffen van een Nest thermostaat en deze zelf te installeren.

Vraag naar advies over uw installatie

Naast dat we voor u een Nest thermostaat installeren, zijn we er ook voor de verkoop en installatie van reguliere centrale verwarmingssystemen, airconditioning en sanitaire installaties. Wij adviseren u graag. Kom hiervoor naar onze vestiging in Aartselaar, nabij Antwerpen, of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari