Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Nest installeren

Laat uw Nest thermostaat installeren door de specialisten van Verligro. Wij hebben namelijk al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van centrale verwarmingssystemen en sanitaire installaties. Daarnaast hebben we de benodigde kennis om deze systemen voor u te installeren. Wij gaan altijd met onze tijd mee, dus ook als het gaat om het installeren van slimme thermostaten, zoals Nest, klopt u bij ons aan.

Een Nest thermostaat laten installeren door Verligro

Laat een Nest thermostaat installeren door één van de specialisten ven Verligro. Wij zijn namelijk erkend aannemer en zijn in het bezit van een CERGA-kwaliteitslabel. Dit betekent dat wij alle veiligheidsvoorschriften en verplichtingen op het gebied van het installeren van centrale verwarmingssystemen kennen. Wij maken daarnaast altijd gebruik van topmerken, zoals Nest. Onze ervaring leert ons dat u als klant zeker gebaat bent bij degelijke systemen van een goede kwaliteit. Wij werken daarom met merken die, net als wij, kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie hoog in het vaandel dragen.

Koop uw Nest thermostaat in onze detailhandel en groothandel

Wij zijn er niet alleen voor het installeren van uw Nest thermostaat. U schaft deze ook bij ons aan en installeert het zelf. Wij zijn er namelijk als detailhandel voor de handige doe-het-zelf particulier en als groothandel voor de professionele installateur. U kunt daarnaast bij ons ook terecht voor sanitaire installaties en airconditioningsystemen. Kom eens naar onze vestiging in Aartselaar of neem contact met ons op door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari