Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Installatiemateriaal sanitair

Voor installatiemateriaal voor sanitair gaat u naar Verligro in Aartselaar, nabij Antwerpen. Wij hebben namelijk al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van de installatie van centrale verwarmingen en sanitaire systemen. We gaan al erg lang mee in het vak, maar blijven ook innoveren. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor sanitair installatiemateriaal, maar ook voor de installatie van nieuwe technieken en systemen zoals warmtepompen en zonneboilers.

Professioneel installatiemateriaal voor sanitair

Voor professioneel sanitair installatiemateriaal gaat u naar een specialist. Verligro is gevestigd in Aartselaar, nabij Antwerpen. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn:

  • Als detailhandel voor de doe-het-zelver: wij zijn er voor advies en aankoop van alle installatiematerialen zoals sanitair, CV en ventilatie met gunstige voorwaarden;
  • Als groothandel voor de professionele installateur: u bent bij ons welkom voor mazoutbranders en –ketels, vloerverwarmingsbuizen, buis-isolatie, kraanwerk en fittingen;
  • Als installatie- en onderhoudsservice: wij maken volledige installaties voor uw renovatie- of nieuwbouwproject, zowel CV, sanitair als ventilatie. Wij leggen uw vloerverwarming, plaatsen uw radiatoren of installeren uw zonneboiler!

Bezoek onze vestiging in Aartselaar

Wij verkopen alleen sanitair installatiemateriaal van de beste merken. Wij dragen kwaliteit en betrouwbaarheid namelijk hoog in het vaandel, waardoor we werken met topmerken die dit ook erg belangrijk vinden. Kom eens langs in onze vestiging in Aartselaar of neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari