Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Zonnepanelen Aartselaar

Laat zonnepanelen plaatsen door Verligro in Aartselaar. Naast dat wij al meer dan 50 jaar ervaring hebben in de installatie van centrale verwarming en sanitaire installaties, ontwikkelen wij mee met de veranderingen in deze branche. Daarom hebben wij ook uitgebreide kennis op het gebied van de nieuwste ventilatietechnieken en zonnepanelen met warmtepompen.

Zonnepanelen aanschaffen bij Verligro in Aartselaar

Omdat wij meegaan met onze tijd, kunt u bij Verligro in Aartselaar niet alleen verwarmingssystemen, maar ook zonnepanelen aanschaffen. Het aanschaffen van zonnepanelen is een erg milieuvriendelijk keuze. In België schijnt de zon namelijk gemiddeld 1800 uur. Waarmee heel veel energie opgewekt wordt. Het laten plaatsen van zonnepanelen is een grote investering, maar deze verdient u snel terug. Zeker omdat wij zonnepanelen van de beste topmerken leveren en plaatsen. U bespaart flink op uw maandelijkse energiekosten en de zonnepanelen gaan lang mee.

Laat uw installatie van zonnepanelen over aan een professional

Wij hebben een eigen installatie- en onderhoudsservice waarmee we uw zonnepanelen in Aartselaar en omgeving installeren. Wij zijn namelijk Erkend Aannemer en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van zonnepanelen. Wij adviseren u graag over de juiste hoeveelheid zonnepanelen voor uw dak. Kom hiervoor naar onze vestiging in Aartselaar of neem contact met ons op door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari