Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Warmtepompen Antwerpen

Ga naar Verligro voor professionele warmtepompen in Aartselaar, nabij Antwerpen. Wij hebben namelijk al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van centrale verwarming en sanitaire installaties, maar daarnaast gaan wij ook met onze tijd mee. Daarom hebben wij inmiddels ook een grote kennis van en ervaring met nieuwe technieken, zoals warmtepompen en zonneboilers.

Warmtepompen aanschaffen in Antwerpen

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van warmtepompen in de omgeving van Antwerpen? Ga dan naar Verligro in Aartselaar. Wij hebben de beste kwaliteit. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij u alleen warmtepompen en verwarmingssystemen van topmerken aan. Met een investering in kwalitatief hoogwaardige warmtepompen heeft u een leven lang plezier en bespaart u flink op de maandelijkse energiekosten. Wij leveren altijd milieuvriendelijke toestellen met een hoog rendement.

Laat uw warmtepomp installeren door een professional

Wij zijn er voor de professionele installateur, maar ook voor de handige doe-het-zelver. Hiervoor fungeren wij als groot- en detailhandel en hebben we naast warmtepompen ook verschillende installatiematerialen in onze vestiging in Aartselaar, nabij Antwerpen. Daarnaast hebben wij ook een eigen installatie- en onderhoudsservice, voor als u de warmtepompen graag door ons laat installeren. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari