Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Warmtepomp installeren Aartselaar

Laat uw warmtepomp installeren door Verligro in Aartselaar, nabij Antwerpen. U bent bij ons verzekerd van een professionele installatie. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in het installeren van diverse verwarmingssystemen. Wij gaan altijd mee met de nieuwste ontwikkelingen in onze branche. Daarom hebben wij ook uitgebreide ervaring en kennis van de nieuwste ontwikkelingen, zoals warmtepompen en zonneboilers.

Warmtepomp laten installeren door Verligro in Aartselaar

Laat uw warmtepomp installeren door Verligro in Aartselaar. Wij zijn namelijk erkend aannemer en zijn in het bezit van het CEGRA-kwaliteitslabel. Wij adviseren daarnaast ook over de juiste soort warmtepomp voor uw situatie. Kies voor een lucht-water, water-water of hybride warmtepomp en laat deze installeren door Verligro in Aartselaar. We hebben diverse kwaliteitsvolle merken in ons aanbod.

Installeer zelf uw kwaliteitsvolle waterpomp

Het is ook mogelijk om zelf uw warmtepomp te installeren in Aartselaar of omgeving. We fungeren ook als detailhandel en groothandel. Wij zijn er als detailhandel voor de doe-het-zelf particulier en ook als groothandel voor de professionele installateur. Hiervoor hebben wij dan ook diverse installatiematerialen in ons aanbod. Bekijk ons uitgebreide aanbod in onze vestiging in Aartselaar of neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari