Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Vloerverwarming plaatsen Aartselaar

Laat uw vloerverwarming plaatsen door de specialist van Verligro in Aartselaar, nabij Antwerpen. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in het installeren van centrale verwarmingssystemen, sanitaire installaties en airconditioningsystemen. U schakelt ons onder meer in voor het plaatsen van uw vloerverwarming in Aartselaar. Naast dat wij hier erg kundig in zijn, maken wij ook gebruik van de beste apparatuur van topmerken, zodat we u de beste kwaliteit verzekeren.

Vloerverwarming laten plaatsen door Verligro in Aartselaar

Als u uw vloerverwarming laat plaatsen door Verligro in Aartselaar, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Het aanschaffen van vloerverwarming is een goede keuze. Het wordt vaak gedaan in badkamers. Er is niets prettiger dan de douche of het bad uitstappen op een heerlijk warme vloer. Bij de installatie van uw vloerverwarming zorgen wij voor zo min mogelijk overlast. Wij werken alleen met topmerken. U bent namelijk beter af met een vloerverwarming van bewezen hoogwaardige kwaliteit dan met het goedkoopste voerverwarmingssysteem. U verdient uw investering snel terug door de lage maandelijkse energiekosten en de lange levensduur.

Laat uw vloerverwarming plaatsen door gecertificeerde installateurs

Als u door ons uw vloerverwarming laat plaatsen in Aartselaar, dan wordt dit uitgevoerd door een gecertificeerde installateur. Wij zijn namelijk Erkend Aannemer en zijn in het bezit ven een CERGA-kwaliteitslabel. We vertellen u hier graag meer over in onze vestiging in Aartselaar, of telefonisch via het telefoonnummer 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari