Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Verwarming zelf installeren

Wilt u uw verwarming zelf installeren, schaf deze dan aan bij Verligro. Wij hebben namelijk niet alleen verschillende verwarmingen van de beste kwaliteit, maar ook de benodigde installatiematerialen. Wij zijn er als groothandel voor de professionele installateur en als detailhandel voor de handige doe-het-zelver, die graag zelf de verwarming wil installeren.

Verwarming van Verligro zelf installeren

De verwarmingssystemen die wij aanbieden zijn van de beste kwaliteit. Wij hebben betrouwbaarheid en kwaliteit namelijk erg hoog in het vaandel staan en leveren dan ook alleen merken die dit ook erg belangrijk vinden. U bent met de goedkoopste verwarming op de markt duurder uit dan met een verwarming van de beste kwaliteit. Deze investering verdient u namelijk snel terug door de lagere maandelijkse energiekosten en de lange levensduur. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van het installeren van een centrale verwarming en adviseren u dan ook graag over het zelf installeren.

Laat uw verwarming door ons installeren

Naast dat wij fungeren als detailhandel en groothandel voor installateurs en doe-het-zelvers, die de verwarming graag zelf installeren, hebben wij ook een installatie- en onderhoudsservice voor onze klanten die de verwarming graag door ons laten installeren. Wij hebben het CEGRA-kwaliteitslabel en zijn erkend aannemer. U kunt de installatie van uw verwarming of sanitaire installatie dus met een gerust hart aan ons overlaten. Bel voor meer informatie naar 03/870 61 90 of kom naar onze vestiging in Aartselaar.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari