Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Stelrad

Schaf de beste radiatoren van Stelrad aan bij Verligro. U vindt ons in Aartselaar, nabij Antwerpen. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van centrale verwarmingssystemen en sanitaire installaties en weten dat een topkwaliteit van groot belang is. Daarom kunt u er bij ons zeker van zijn dat u altijd een radiator van de beste kwaliteit krijgt. Hier heeft u immers meer profijt van dan van de goedkoopste radiator op de markt. U verdient uw investering namelijk snel terug met een Stelrad radiator door de lange levensduur en de lagere maandelijkse energiekosten.

Stelrad radiatoren: ook op esthetisch vlak de beste kwaliteit

Wij gaan al erg lang mee in het vakgebied van centrale verwarmingssystemen en sanitaire installaties, maar gaan ook zeker mee met onze tijd. Zo hebben we inmiddels ook uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van zonneboilers, slimme thermostaten, nieuwe ventilatie technieken en warmtepompen. Daarnaast weten we inmiddels ook dat een radiator ook esthetisch verantwoord kan zijn! De radiatoren van Stelrad zijn namelijk echte design radiatoren en passen in elk huis. Het zijn echte blikvangers.

Bezoek onze vestiging in Aartselaar

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf en installatie van Stelrad radiatoren. Laat u door onze kwaliteit overtuigen en door onze medewerkers adviseren. Voor meer informatie verwelkomen wij u graag in onze vestiging in Aartselaar of u belt een van onze medewerkers op 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari