Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Siemens klokthermostaat

Schaf een Siemens klokthermostaat aan bij Verligro in Aartselaar, nabij Antwerpen. Wij dragen kwaliteit namelijk hoog in het vaandel. Daarom leveren wij alleen verwarmingssystemen en sanitaire installaties van topmerken. Wij hebben namelijk al jarenlange ervaring en in deze tijd ontdekt dat u als klant beter af bent met een verwarming van topkwaliteit dan met de goedkoopste verwarming op de markt. De eventuele meerwaarde die u investeert in een verwarming van topkwaliteit verdient u snel terug door de lange levensduur en de lagere maandelijkse energiekosten.

Een Siemens klokthermostaat: hoogwaardige kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit en degelijkheid, daarom leveren wij ook verwarmingssystemen, sanitaire installaties en airconditioningsystemen van topmerken die dezelfde waarden hoog in het vaandel hebben staan. Wij leveren altijd toestellen met een hoog rendement en lage energiekosten, waardoor deze vaak ook nog milieuvriendelijk zijn. We zijn er als groothandel voor de professionele installateur van een Siemens klokthermostaat, maar ook als detailhandel voor de handige doe-het-zelf particulier.

Installeer de klokthermostaat bij u thuis

Wilt u graag een Siemens klokthermostaat bij u thuis laten installeren? Dan is dit bij ons mogelijk. Wij hebben een eigen installatie- en onderhoudsservice. Wij adviseren u graag over de juiste verwarming voor uw huis. Kom hiervoor naar onze vestiging in Aartselaar of neem contact met ons op door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari