Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Quinn verwarming

Voor de aanschaf en installatie van een Quinn verwarming gaat u naar de specialisten van Verligro. Bent u zelf een professionele installateur? Dan koop u in onze groothandel een Quinn verwarming om deze zelf te installeren. Daarnaast zijn we er ook voor de handige doe-het-zelver. Toch hulp nodig bij het installeren? Schakel dan onze installatie- en onderhoudsservice in. Wij zijn gecertificeerd om centrale verwarmingen bij u thuis te installeren en hebben al meer dan 50 jaar ervaring in ons vakgebied. Wij adviseren u graag over het aanschaffen van het juist verwarmingssysteem voor uw situatie.

Een Quinn verwarming laten installeren door Verligro

Wilt u graag een Quinn verwarming in huis? Dan maakt u een verstandige keuze. Zoals bij alle systemen van Verligro, is de Quinn verwarming van een hoogwaardige kwaliteit. Onze ervaring wijst namelijk uit dat u als klant beter af bent met een installatie van degelijke kwaliteit, dan met de goedkoopste op de markt. Daarom plaatsen we alleen betrouwbare installaties van topmerken die hun eventuele meerwaarde snel terugverdienen door een lange levensduur en lage energiekosten. Dit is ook bij de Quinn verwarming het geval. Deze is namelijk ook uitermate geschikt voor verwarming op lage temperatuur en geeft meer warmte voor minder energiekosten.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze verwarmingen? Kom dan naar onze vestiging in Aartselaar of bel naar 03/870 61 90. Wij helpen u graag verder!

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari