Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Mazoutbrander

Voor de aanschaf en installatie van een mazoutbrander gaat u naar Verligro in Aartselaar, nabij Antwerpen. Wij zijn er namelijk voor zowel de particuliere doe-het-zelver als voor de professionele installateur. Wij fungeren zowel als detailhandel als groothandel, maar hebben daarnaast ook een eigen installatie- en onderhoudsservice. U kunt bij ons dus terecht voor het aanschaffen van een mazoutbrander, maar ook voor de professionele installatie hiervan.

Een mazoutbrander als centrale verwarming

Kiest u voor een mazoutbrander als centrale verwarming, dan maakt u een milieubewuste keuze. Daarnaast is het gebruik uiterst veilig en voordelig. Schaft u een mazoutbrander aan bij Verligro, dan bent u ook nog eens verzekerd van de beste kwaliteit. Wij leveren namelijk alleen betrouwbare apparaten met een lange levensduur en lage energiekosten. De topmerken die wij leveren hebben een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie en hebben een hoog rendement.

Laat uw mazoutbrander installeren

Kunt u zelf de mazoutbrander installeren, of heeft u daar onze onderhouds- en installatieservice voor nodig? Wij zijn een erkend aannemer en hebben het CEGRA-kwaliteitslabel. Wij beschikkend dus over de nodige kennis van de verplichtingen en veiligheidsvoorschriften op het gebied van aardgasinstallaties. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari