Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Ketelvervanging

Schakel altijd een professionele partij in voor ketelvervanging zoals Verligro in Aartselaar. Het is namelijk belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van centrale verwarming en sanitaire installaties, waardoor we de juiste kennis in huis hebben om uw ketel te vervangen. Daarnaast adviseren wij u graag over de juiste ketel voor uw gebruik.

Professionele ketelvervanging in de omgeving van Antwerpen

Wij hebben een eigen professionele installatie- en onderhoudsservice, waarmee we u voorzien van de installatie van sanitaire voorzieningen en centrale verwarmingen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide kennis en ervaring voor het aanleggen van warmtepompen, de nieuwste ventilatietechnieken en zonneboilers. Voor professionele ketelvervanging of installatie van een nieuwe schakelt u de specialisten van Verligro in.

Laat uw installatie doen door een Erkend Aannemer

Wij zijn erkend aannemer en zijn in het bezit van het CERGA-label. Dit is een kwaliteitslabel dat alleen uitgegeven wordt aan professionele gasinstallateurs die alle verplichtingen en veiligheidsvoorschriften op het gebied van aardgasinstallaties kennen. Wij zijn ook bevoegd om aardgasleidingen te keuren en wettelijke attesten uit te schrijven. Heeft u een betrouwbare partij voor ketelvervanging nodig? Schakel dan Verligro in door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari