Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Installatie radiatoren Aartselaar

Voor de installatie van radiatoren schakelt u de professionals van Verligro in Aartselaar, nabij Antwerpen in. Wij adviseren u graag over de juiste radiatoren voor uw situatie. Daarnaast hebben wij onze eigen installatie- en onderhoudsservice, waarmee we uw radiatoren in de omgeving van Aartselaar installeren. Deze installatie gebeurt door een gecertificeerde installateur. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Installatie van uw nieuwe radiatoren in de omgeving van Aartselaar

Voor een professionele installatie van uw nieuwe radiatoren in de omgeving van Aartselaar schakelt u Verligro in. Wij zijn namelijk een Erkend Aannemer en we beschikken over het CERGA-kwaliteitslabel. Dit betekent dat we een uitstekende kennis hebben van alle verplichtingen en veiligheidsvoorschriften op het gebied van aardgasinstallaties. We hebben daarnaast al meer dan 50 jaar ervaring in de installatie van centrale verwarming en sanitaire installaties.

Kom kijken naar onze innovatieve radiatoren

Wij vinden het erg belangrijk dat we met de tijd meegaan in deze dynamische branche. Daarom blijven we innoveren en bieden we u altijd installaties van de beste merken aan. Deze topmerken hebben kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie hoog in het vaandel staan. We ontwikkelen onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van warmtepompen, ventilatie technieken, zonneboilers en allerlei andere nieuwe technieken op het gebied van verwarmingssystemen. Kom eens kijken in onze vestiging in Aartselaar, of neem contact met ons op voor de installatie van uw nieuwe radiatoren. Dit doet u door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari