Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Installateur warmtepomp Aartselaar

Kies voor een professionele installateur van Verligro voor het installeren van uw warmtepomp in Aartselaar, nabij Antwerpen. Wij hebben een eigen onderhouds- en installatieservice. Hier helpen we u bij het installeren van verwarmingssystemen, maar ook airconditioning systemen en bijvoorbeeld zonneboilers installeren wij voor u. We beschikken ook over de juiste kennis en ervaring in huis om de nieuwste technieken en systemen voor u te installeren.

Een professionele installateur voor de installatie van een warmtepomp in Aartselaar

Een warmtepomp is een modern systeem dat op een energiezuinige manier bijvoorbeeld sanitair wateren lucht op te warmen. Wat de juiste soort warmtepomp voor u is, lucht-water, water-water of hybride, hangt af van verschillende factoren. Onze installateur adviseert u graag over de juiste warmtepomp voor uw pand in de omgeving van Aartselaar. Naast dat wij fungeren als installateur en onderhoudsmonteur voor centrale verwarmingen en andere klimaatsystemen, zijn wij ook een detailhandel voor de doe-het-zelf particulier en een groothandel voor de professionele installateur.

Ga voor een kwaliteitsvolle waterpomp

Kwaliteit en degelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. We verzekeren dan ook een installateur van Verligro met de juiste kennis voor de installatie van uw warmtepomp in Aartselaar. Dit bewijzen we met ons kwaliteitslabel. Voor meer informatie belt u naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari