Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Installateur verwarming Aartselaar

Voor een professionele installateur voor uw verwarming in de omgeving van Aartselaar gaat u naar Verligro. Wij hebben een eigen installatie- en onderhoudsservice voor de renovatie en nieuwbouw. Daarnaast zijn wij een erkend aannemer en hebben wij het CERGA-label. Dit is een kwaliteitslabel dat aangeeft dat wij een uitstekende kennis hebben over alle verplichtingen en veiligheidsvoorschriften op het gebied van aardgasinstallaties. Daarnaast zijn wij ook bevoegd om wettelijke attesten uit te schrijven en aardgasleidingen te keuren.

Professionele installateur voor uw verwarming in de omgeving van Aartselaar

Bij Verligro schaft u een verwarming van hoge kwaliteit aan. Wij bieden centrale verwarmingssystemen van topmerken aan. Wij geloven dat u als klant beter af bent met ketels van een degelijke kwaliteit. Zo bieden wij u verwarmingsketels met een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid met lage energiekosten en een hoog rendement. Dit doen wij als detailhandel voor de doe-het-zelf particulier, maar ook als groothandel voor de professionele installateur. Daarnaast bieden wij u een professionele installateur voor de installatie van uw verwarming in Aartselaar met onze eigen installatie- en onderhoudsservice.

Kom langs in onze vestiging

Wij verwelkomen u graag in onze vestiging in Aartselaar. Bekijk hier al onze verwarmingssystemen, sanitaire mogelijkheden en airconditioningsystemen. Voor meer informatie over de werkzaamheden van de installateur voor uw verwarming in de omgeving van Aartselaar belt u met een van onze medewerkers op 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari