Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Installateur centrale verwarming Aartselaar

Schakel een professionele installateur van Verligro in voor de installatie van uw centrale verwarming in Aartselaar. Wij zijn namelijk erkend aannemer en CERGA. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn voor het installeren van centrale verwarmingen en dat we alle verplichtingen en veiligheidsvoorschriften op het gebied van aardgasinstallaties kennen. We zijn daarnaast ook bevoegd om aardgasleidingen te keuren en wettelijke attesten uit te voeren.

Een professionele installateur voor uw centrale verwarming in Aartselaar

Wij fungeren zowel als detailhandel voor de doe-het-zelf particulier, maar ook als groothandel voor de professionele installateur. Zo schaft u bij ons verschillende verwarmingssystemen, sanitaire installaties en airconditioningsystemen aan. Daarnaast bieden wij een installatie- en onderhoudsservice voor zowel renovatie als voor nieuwbouw. Wij leggen uw vloerverwarming, plaatsen uw radiatoren, installeren uw zonneboiler en zo veel meer. Wij zijn er ook voor problemen of storingen met de installaties. Wij komen deze altijd zo snel mogelijk herstellen.

Contacteer uw installateur voor onze service

U kunt bij Verligro terecht als u op zoek bent naar een installateur voor uw centrale verwarming in de omgeving van Aartselaar. Daarnaast verlenen wij nog veel meer diensten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor de verplichte onderhoudsbeurt aan uw CV ketel. Kom langs in onze vestiging in Aartselaar en ontdek onze service. Meer informatie nodig? Onze medewerkers helpen u graag telefonisch verder op 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari