Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Honeywell installeren

Laat een Honeywell thermostaat installeren door de professionele installateurs van Verligro. Wij hebben namelijk al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van centrale verwarmingen en sanitaire installaties. Hierbij dragen we innovatie hoog in het vaandel. We beschikken over een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van warmtepompen, ventilatietechnieken, zonneboilers en slimme thermostaten zoals de Honeywell.

Een slimme thermostaat van Honeywell laten installeren

Heeft u een slimme thermostaat van Honeywell en wilt u deze laten installeren? Laat dit dan doen door een professionele installateur van Verligro. Daarnaast koopt u deze slimme thermostaat ook bij ons. Een slimme keuze voor bedrijven! Met deze thermostaat kiest u per ruimte of deze verwarmd wordt. Zo hoeven leegstaande ruimtes niet onnodig verwarmd te worden en bespaart u heel wat kosten. U bent voor het installeren van Honeywell aan het juiste adres bij Verligro, specialist op het gebied van verwarmingssystemen.

Vraag naar uw airconditioning systemen

U kunt bij ons, naast hulp bij het installeren van een Honeywell thermostaat, ook terecht voor verschillende airconditioning systemen en sanitaire installaties. Wij fungeren  niet alleen als installateur, maar ook als detailhandel voor de doe-het-zelver en als groothandel voor de professionele installateur. Bent u benieuwd naar al onze producten? We verwelkomen u graag in onze vestiging in Aartselaar. Heeft u nog vragen? Bel naar 03/870 61 90. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari