Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Herstelling verwarmingsketel Aartselaar

Voor de herstelling van uw verwarmingsketel als deze niet meer goed functioneert, gaat u naar Verligro in Aartselaar. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van centrale verwarmingen en sanitaire installaties. Wij zijn dan ook dé specialist op het gebied van installatie en onderhoud. U schakelt ons dus met een gerust hart in voor de herstelling van uw verwarmingsketel in Aartselaar, nabij Antwerpen.

Herstelling van uw verwarmingsketel door Verligro in Aartselaar

Wij staan voor kwaliteit en degelijkheid bij het leveren van verwarmingsketels. Ook bij de herstelling van uw verwarmingsketel in Aartselaar rekent u op ons als deze niet meer naar behoren functioneert. Wij zijn namelijk een Erkend Aannemer en CEGRA. Dit betekent dat we alle verplichtingen en veiligheidsvoorschriften op het gebied van aardgasinstallaties kennen en dat we aardgasleidingen professioneel keuren. We herstellen uw verwarmingsketel snel en volledig naar uw wens.

Ontdek onze detailhandel en groothandel

Naast dat we de herstelling, installatie en het onderhoud van uw verwarmingsketel verzorgen in Aartselaar, fungeren wij ook als detailhandel voor de echte doe-het-zelver en als groothandel voor de professionele installateurs op het gebied van centrale verwarmingen, sanitaire installaties en airconditioningsystemen. Voor meer informatie en advies verwelkomen wij u graag in onze vestiging in Aartselaar, nabij Antwerpen. Het staat u altijd vrij om contact met ons op te nemen door te bellen naar 03/870 61 90. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar voor dringende herstellingen.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari