Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Evohome zoneregeling

Bij Verligro schaft u een Evohome zoneregeling van Honeywell aan. Het fungeert als brein van de centrale verwarming; een vakgebied waar wij al meer dan 50 jaar ervaring in hebben. Het is een draadloze, intelligente verwarmingsregelaar die de verwarming in elke zone apart regelt. Zo geeft u elke ruimte de gewenste temperatuur en worden ongebruikte ruimtes niet verwarmd. Dit bespaart natuurlijk flink in uw energiekosten.

Evohome zoneregeling: energiekosten besparen met de beste kwaliteit

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van een Evohome zoneregeling. Dit slimme verwarmingssysteem is ideaal. U installeert zelf de installatie bij u thuis of laat dit door ons uitvoeren. Wij hebben al vele jaren ervaring in het installeren van verschillende centrale verwarmingssystemen en sanitaire installaties. We gaan met onze tijd mee en breiden altijd onze kennis op het gebied van innovatieve systemen, zoals de Evohome zoneregeling, uit om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij geven u graag het gepaste advies!

Kom naar onze vestiging in Aartselaar

Wilt u meer weten over de Evohome Zoneregeling? Kom dan naar onze vestiging in Aartselaar. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. We vertellen u hier graag meer over onze producten en diensten en bespreken graag de mogelijkheden met u. Voor meer informatie of antwoord op uw eventuele vragen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari