Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Daalderop ketel

Bij Verligro kunt u terecht voor een Daalderop ketel. Wij leveren ketels van de beste kwaliteit, waardoor u erkende topmerken in ons aanbod vindt. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in dit vakgebied en weten daarom dat goedkoop op termijn vaak duurder uitkomt. Daarom staan wij voor kwaliteit en degelijkheid. We bieden ketels van merken aan met een uitstekende reputatie op het gebied van innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. In ons gamma vindt u merken zoals Bulex, Daalderop, Nibe en Ariston. Deze ketels hebben allemaal een hoog rendement en lage energiekosten, waardoor deze erg milieuvriendelijk zijn.

Een Daalderop ketel laten installeren door Verligro

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het aanschaffen van een Daalderop ketel, wij doen ook de installatie voor u. Wij hebben namelijk een eigen installatie- en onderhoudsservice en voldoen aan de eisen gesteld door CEGRA. Wij hebben kennis van alle veiligheidsvoorschriften en verplichtingen op het gebied van aardgasinstallaties en zijn ook bevoegd om de leidingen te keuren. We fungeren daarnaast als detailhandel voor de doe-het-zelf particulier, maar ook als groothandel voor de professionele installateur. U kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor de Daalderop CV ketel, wij hebben ook verschillende soorten sanitaire installaties en airconditioningsystemen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over het laten installeren van de Daalderop ketel, of wilt u deze graag zelf installeren? Kom dan eens naar onze vestiging in Aartselaar of neem contact met ons op door te bellen naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari