Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

CV ketels Aartselaar

Voor de beste CV ketels gaat u naar Verligro in Aartselaar. Wij hebben namelijk al meer dan 50 jaar ervaring met de installatie van centrale verwarming en sanitaire installaties. Wij zijn dan ook specialisten op het gebied van de meest gebruikte brandstoffen voor centrale verwarming; stookolie en aardgas. Maar naast centrale verwarmingen en sanitaire installaties kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld de nieuwste ventilatietechnieken, zonneboilers en warmtepompen.

CV ketels kopen en laten installeren in Aartselaar

U kunt bij ons in Aartselaar terecht voor verschillende soorten CV ketels. Wij leveren alleen CV ketels van topmerken. Wij weten namelijk dat u beter af bent met CV ketels van een hoogwaardige kwaliteit. Wij gebruiken alleen topmerken die een goede reputatie hebben op het gebied van innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Vraag naar ons professioneel advies

Wij leveren CV ketels in Aartselaar onder andere als detailhandel voor de doe-het-zelver, maar ook als groothandel voor de professionele installateur. Daarnaast zijn we er ook voor installatie- en onderhoudsservice. U kunt schakelt ons in voor de installatie van CV ketels. Daarnaast geven we u ook graag advies over de aankoop van de juiste installatiematerialen. Kom naar onze vestiging in Aartselaar voor onze CV ketels en andere verwarmingssystemen en sanitaire installaties. Of bel voor meer informatie naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari