Heeft u interesse in onze diensten?

Installatie nieuwbouw en renovatie , ook materialen voor de doe-het-zelver en professional

Meer dan 50 jaar ervaring

Installatie en onderhoud service

Bulex installateur

Verligro is een gecertificeerde Bulex installateur. U kunt bij ons terecht voor de installatie en het onderhoud van verschillende verwarmingssystemen. Wij zijn namelijk een erkend aannemer en CERGA. Wij kennen alle veiligheidsvoorschriften en verplichtingen op het gebied van aardgasinstallaties en wij keuren ook aardgasleidingen en schrijven wettelijke attesten uit. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van centrale verwarming en sanitaire installaties. Wij zijn de betrouwbare Bulex installateur die u zoekt.

Verligro: een professionele en gecertificeerde Bulex installateur

Wij werken alleen met de beste merken. Bij ons staan betrouwbaarheid en kwaliteit namelijk erg hoog in het vaandel. Daarom zijn wij ook leverancier en installateur van Bulex verwarmingssystemen. We hebben verschillende soorten verwarmingssystemen en adviseren u hier ook graag over. Deze toestellen hebben allemaal een hoog rendement met lage energiekosten en zijn daardoor erg milieuvriendelijk; ook dat vinden we belangrijk. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een Bulex verwarmingssysteem, maar ook voor sanitaire installaties en airconditioningsystemen.

Vind de installatie die het beste bij u past

Bent u op zoek naar een nieuw verwarmingssysteem? Breng dan een bezoek aan onze toonzaal. Wij verwelkomen u als Bulex installateur graag in onze vestiging in Aartselaar. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag voor u geopend van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Hier geven wij u graag advies over de juiste systemen en installaties. Voor meer informatie belt u naar 03/870 61 90.

Vrijblijvende informatie aanvraag

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoren en magazijn gesloten van 24 december tot 9 januari